Beskrivelse
Løft din ølbrygning til nye højder med dette digitale pH-meter til måling af pH i urten under mæskning.
Ved at måle pH under mæskning, kan du sikre dig, at den lander på den optimale pH. Den optimale pH værdi under mæskning har mange fordele:
- Bedre enzymaktivitet under mæskning, så bedre konvertering af stivelse til sukker.
- Bedre forhold for din gær og hæmmende for bakterier.
- Bedre udnytte af humle under kogningen.
- Bedre bundfældelse af proteiner efter køling og efter gæring, så du får en mere klar øl.
- Bedre stabilitet i smagen af din øl, når den lagres i længere tid.
Det digitale pH-meter kan også bruges til at måle pH i din øl, hvis du brygger sur øl (sour beer).
Robust og vandtæt pH meter med automatisk temperatur korrektion (ATC).
3-punkts digital kalibrering med tryk på en enkelt knap.
Pakken indeholder praktisk opbevaringskasse og buffervæske til kalibrering af din pH måler.
Kegland KL04169
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.