Beskrivelse
LalBrew Windsor er en ægte engelsk gærstamme, der producerer en afbalanceret frugtig aroma med lavere forgæringsevne, pga. den manglende forgære sukkeret maltotriose. Det gør den velegnet til at gære lavalkohol øl, da den efterlader nogle sukkerarter i den færdige øl, som hjælper øl med lav alkoholprocent stadig at fremstå fyldige ,på trods af den manglende alkohol.
LalBrew Windsor™ er en af de originale Heritage Strains, udvalgt fra Lallemand Yeast Culture Collection, da Lallemand Brewing blev grundlagt i 1992.
Øl, der er brygges med Windsor, beskrives typisk som fyldige, frugtagtige engelske øl. LalBrew Windsor™ er en pålidelig og robust stamme, der producerer moderate alkoholniveauer samt de afbalancerede smags- og aromakarakteristika, som kendetegner de bedste traditionelle engelske øl.
Traditionelle stilarter brygget med denne gær inkluderer, men er ikke begrænset til Milds, Bitters, Irish Red ale, engelske Brown ales, Porters og Sweet Stouts.
Et brev (11 gram) passer til 23 liter urt.
Alkoholtolerance: Høj (12%)
Forgæringsgrad: Høj (65-72%)
Flokkulering: Lav til medium
Optimal gæringstemperatur: 15-25 grader.
Opbevares bedst i køleskab.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.